Ervaringen van klanten

 

Partou Kinderopvang

Interim-manager is een organisatie die meedenkt met jou als bedrijf. Of je nu groot of klein bent, ze hebben voor alle opdrachten de juiste interim manager. Ook de service is prima. Verder heb ik altijd heel goed contact met de Peter Paul van Vlijmen. Hij weet meteen wie je bent. Dat geeft vertrouwen.


General Electric

Graag zou ik hierbij Interim-manager aanbevelen. We waren op zoek naar een interim General Manager voor een internationaal opererende industriƫle groep. Interim-manager nam de tijd om de opdracht en de specifieke vereisten goed te begrijpen. Er zijn uitsluitend kandidaten gepresenteerd die voldoen aan onze specificaties. Vervolgens is er met succes samengewerkt tot het aangaan van het contract voor de door ons gekozen kandidaat.


Aviko – productie

We hebben gebruik gemaakt van de diensten van Interim-manager bij de externe werving en selectie voor een interim Productieleider. Inzichtelijk proces, goede communicatie, afspraken nakomen en de kwaliteit van de kandidaten hebben geleid tot een bevredigend en succesvol resultaat. Om deze redenen zullen we graag opnieuw een toekomstige samenwerking aangaan voor de ondersteuning met de aanwerving interim managers voor schaarse functies op het gebied van Productie, Kwaliteit, Logistiek of Human Resources.