Over ons

We bieden voor elke opdrachtgever het juiste maatwerk. We helpen met meedenken over uw doelstellingen en zoeken daar de juiste interim-professional voor u bij. We matchen uw doelstellingen met de juiste interim professionals. Wilt u weten voor welke opdrachtgevers wij werken?

Een aantal van onze klanten:

Wessanen – Legal

Ik heb Interim-Manager,  Peter Paul van Vlijmen, leren kennen als een erg professionele, integere en enthousiaste persoon, die doorgaat met een opgedragen taak , totdat deze tot in de puntjes is geregeld. Hij luistert erg goed naar de klant en probeert in een paar gesprekken de organisatie en haar cultuur zo goed mogelijk te begrijpen om de juiste match tussen bedrijf en jurist te bewerkstelligen.

Ik raad eenieder aan om met Interim-Manager in zee te gaan!


Gemeente Amsterdam – IT

Interim-manager heeft ons geholpen met het vinden van een goede consultant voor het aanpassen het aanpassen van onze online back office processen. Daarnaast heeft de consultant van Interim-manager met een kritische blik onze IT architectuur bekeken en aanbevelingen gedaan voor verbeteringen aan voor- én achterkant zonder dat dat zijn opdracht was. Het was voor mij een zeer prettige en succesvolle samenwerking.

Lees meer ervaringen